Anzac biscuits ! (Australian recipe !)

Publié le par Marielle Bianchi

Merci à Hélène Cayela pour cette recette !

"Découverts grâce à la petite Australienne que nous avons accueillie pendant 6 mois" :


Anzac Biscuits

Traditional biscuits baked by anxious wives and mothers during World War I, packed in food parcels, and sent to the Australian soldiers in the trenches.


Anzac Biscuits

INGREDIENTS

1 cup rolled oats
3/4 cup desiccated coconut
1 cup plain flour
1 cup sugar
125g (4oz) butter
2 tablespoons golden syrup
1/2 teaspoon bicarbonate of soda
1 tablespoon water

Preheat oven to 300F (150C)

Mix oats, flour, sugar and coconut together.
Melt syrup and butter together.
Mix soda with boiling water and add to melted butter and syrup.
Add to dry ingredients.
Place 1 tablespoonfuls of mixture on greased tray (allow room for spreading).
Bake for 20 minutes.
Loosen while warm, cool on trays.
(makes about 35)

POUR L'ORIGINE ....
http://en.wikipedia.org/wiki/ANZAC_Day


Hélène CAYUELA
http://helene.cayuela.free.fr
Collège Jean Dieuzaide de Pechbonnieu (31)
Académie de Toulouse
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M
Promis, j'espère juste qu'on ne finira pas obèse.....A bientôt. Au fait, Joss ne vous oublie pas, mais nous avons eu un salon du livre hier, et il a choisi deux gros "pavés". Il est donc plongé dans ses lectures...
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M
Toutes ces recettes semblent aussi délicieuses les unes que les autres...Et nous qui sommes de gros gourmands.... 
Répondre
M
<br /> Vous nous direz ?<br /> <br /> <br />